Pages

Wednesday, March 31, 2010

My first post..

Hi..
Som min kära vän redan har gjort dig som läser medveten om, så kommer varken jag eller min frände på andra sidan jordklotet, skriva vad vi köper eller vad vi äter. Det intresserar helt enkelt ingen, och är ytterst irelevant.
Jag har nyligen börjat studera Japanska eftersom jag är förälskad i Japan/Asien, och fotograferar och skissar mycket. Så med andra ord, välkommen till en filosofisk-reflekterande-estetisk blogg... eller nåt åt det hållet.
Sitter i skolan nu och väntar mest på att få sluta. Kunde inte vart bättre passande med ett lov änprecis nu, äntligen, nästa vecka tänker jag inte lyfta ett finger.
Men en vettig layout, foton och eventuellt någon skiss kommer nu inom kort.

(Tecknet betyder Kyouya)




Sunday, March 28, 2010

Oceans Apart

This is the beginning of a new era for my dear friend FranzEdward and I.
Här kommer vi att lägga våra tankar och känslor, och skriva om lite allt möjligt. ^_^ Utan hinder kommer vi kunna dela med vilka läsare vi än får om hur livet fungerar, in one way or another, trots en enorm distans mellan oss.
As of right now, Franzie is working on original artwork, and soon enough it seems that Google will allow background image uploading. I can't wait for her art to compliment our mood =D